robbie

ROBBIE

Schrille kreten en raspende ongefilterde sociaal commentaar wordt geleverd door Robbie 'Robbelær'. Gedreven door een oncontroleerbare drang om zijn interpretatieve dans op het grote podium te brengen, zal hij je verbazen met een atletische, op Vaudeville, geïnspireerd routine. Tevens Grunn't hij.

 

 

joost

JOOST

We weten dat 'De Drummer' nooit een shirt draagt, het gerucht gaat zelfs dat hij zonder één geboren werd...
Hij is gespecialiseerd in blastbeats, voorkomt dat mensen efficiënt zijn en behoudt zo zijn Drummersignature. Geen discussie mogelijk, 'De Drummer' wint altijd.

 

 

niels

NIELS

De gitaristen spelen op handgemaakte custom gitaren, ontworpen en gesmeed door KlaverGuitars © in de Forge of Happiness. Hun inspiratie is ontsproten ​​uit “spiritual encounters of the space kind”. Niels is in staat om je geest te laten ontploffen terwijl je van het lachen in je broek plast.

 

 

ramon

RAMON

Hoor je het geluid van een miljoen boze bijen, gevolgd door een horde woeste dronken Ieren? Dat moet Ramon 'Middelvinger' Schaafsma zijn! Luister alsjeblieft naar hem, het is de enige manier waarop hij veilig de extreme stortvloed van vileine onvervalste, nauwelijks controleerbare haat kan uitdrukken, wachtend om uit te barsten in misselijkmakende daden van geweld en love crimes. Of sterf.

 

 

anton

ANTON

Anton, 'de Cave Giant', vond zijn lot in het hanteren van de machtige zessnarige bas om het geluid aan te dikken. Luid genoeg om de structurele integriteit van gebouwen aan te tasten en naakt genoeg om je naar huis te laten gaan zonder je wederhelft. Weinigen kunnen de overweldigende en allesverzwelgende ervaring van hem weerstaan terwijl hij zijn bezwete dikke snaren hanteert. Er wordt gezegd dat Anton in een vorig leven Genghis Khan was.

Login